Vlaamse komedies

Vlaamse komedies

Herontdek deze 5 tijdloze Vlaamse komedies met hun hartverwarmende humor!


Herontdek deze 5 tijdloze
Vlaamse komedies met hun
hartverwarmende humor!

Geniet opnieuw van Urbanus als de innemende wees Hector, als de smoorverliefde Placide in ‘Koko Flanel’ of als Samuel in ‘De Zevende Hemel’. Swing mee met Jacques Vermeire in ‘Max’ en gier het uit met de lotgevallen van Jomme Dockx en co in ‘De kollega’s maken de brug’.

Een unieke kans om uw filmcollectie aan te vullen!

VANAF 20 OKTOBER , VIJF WEKEN LANG BIJ TEVE-BLAD VOOR SLECHTS €5,90 PER DVD

Abbonee voordeel

Abonneevoordeel

  • Ontvang de 5 dvd’s in één keer
  • 1 dvd gratis!
  • Kosteloos thuis geleverd

Lees er alles over in uw abonneebrief van 20 oktober

Nog geen abonnee?

Wilt u ook graag van deze voordelen profiteren?
Maar u bent nog geen Teve-blad abonnee?

Klik op de knop en breng dit snel in orde


Ontdek hier onze dvd’s

20 oktober | Koko Flanel

Placide Smellekens leeft een eigen leventje. Hij woont in een caravan en leeft van de verkoop van vogelnestkastjes die hij eigenhandig in elkaar knutselt. Op een dag komt hij tijdens een fotosessie voor een modereportage toevallig in beeld. De bewuste mode-affiche raakt overal verspreid en al snel wordt Placide aangeworven als topmannequin bij modellenbureau Aphrodite, waar madame Germaine de plak zwaait. Hier leert hij ook de mooie Sarah kennen, waarin hij de vrouw ontdekt waarmee hij zijn leven wil delen en met wie hij de laatste wens van vader Smellekens in vervulling wil laten gaan. Deze hartverwarmende komedie is een van de meest populaire films die ooit in Vlaanderen werd gemaakt.

Koko Flanel

27 oktober | De kollega’s maken de brug

De directie “Tienpondt”, een afdeling van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, huist in een aftands gebouw ergens in Brussel. Het team van directeur Tienpondt, bestaande uit Philemon, Bonaventuur, Jean, Gilbert, Jomme, Karolijn en de typiste Betty, krijgt het vaak aan de stok met de onsympathieke bode Hilaire. Wanneer op 10 november een vrije dag ingelast wordt, is Hilaire sluw genoeg om de desbetreffende nota verloren te laten gaan, zodat de collega’s er die vrije maandag zullen staan. Wat dan ook gebeurt! Dan maar terug naar huis, maar de lift laat het afweten. Noodgedwongen en dik tegen hun zin moeten de collega’s de hele dag met elkaar doorbrengen in de kantoren. De sfeer wordt al gauw bijzonder onaangenaam.

De kollega’s maken de brug

3 November | Hector

Hector werd verlaten bij de geboorte. Hoewel hij 35 jaar is, woont hij nog steeds in het weeshuis omgeven door kinderen, zijn speelkameraadjes. Tot Ella, een vergeten tante overvallen door moederlijke gevoelens, zich plots herinnert dat hij bestaat. Ella neemt hem mee naar de bakkerij van haar man Archille, waar hij aan het werk wordt gezet. Jos, de zoon van Archille, moet zich immers kunnen concentreren op zijn levensdoel, wielerkampioen worden. Hector toont zijn kwaliteiten aan de hand van onverwachte uitvindingen, zijn goede en kinderlijke humor overwint elke weerstand en hij voert zijn hele entourage mee op het pad van het succes. Van nu af aan kan hij de liefde leren kennen.

Hector

10 November | Max

Na een smartelijk ongeval van zijn echtgenote woont Max samen met zijn wrevelige vader Gaspard en zijn 16-jarige dochter Sofie. Max is niet de ideale persoon om de florerende familiezaak, een bekerwinkel, succesvol voort te zetten en zijn passie voor Latijns–Amerikaanse dansen is daar zeker niet vreemd aan. Ook zijn zoektocht naar een nieuwe danspartner bezorgt Max heel wat kopzorgen. Tot hij de goddelijk dansende Annie ontmoet die hem één en ander bijleert….

Max

17 november | De zevende hemel

Samuel wordt, onder meer wegens zijn geklungel in bed, door zijn vriendin de laan uitgestuurd. Zelf aan lager wal geraakt, redt hij een meisje op het nippertje van de zelfmoord en maakt haar wijs dat hij haar – geslachtsloze – engelbewaarder is. Samuel wordt verliefd op haar en de rol die hij zichzelf heeft opgelegd, brengt hem in een moeilijk parket. Tot hij ontdekt dat het meisje in feite zelf een engelbewaarder is, die er werd uitgestuurd om hem te helpen uit zijn post amoureuze depressie…

De zevende hemel