Capture

Herdenk Elvis met 8 topfilms!

Verzamel nu de beste Elvis dvd’s in een handige verzamelbox!

Veertig jaar zonder Elvis

Exact veertig jaar na het overlijden van Elvis Presley pakt TeVe-Blad uit met een unieke selectie Elvis-klassiekers uit de filmcarrière van The King. Breng hulde aan het rock-‘n’-rollicoon en herbeleef acht weken lang de magie, de
heupbewegingen en het sexappeal van ‘s werelds grootse entertainer.

Vanaf 14 augustus kunnen de lezers van TeVe-Blad elke dinsdag voor slechts 4,90 euro extra de dvd  verkrijgen bij TeVe Blad!

Verzamel deze toppers:

1. G.I. BLUES (1960) – 14 augustus
Tulsa McLean is als specialist bij de Amerikaanse landmacht in Duitsland gelegerd. Zijn maatjes zijn flink aan het sparen om na hun diensttijd een nachtclub te kunnen beginnen. Om een en ander te bespoedigen, sluiten zij een weddenschap af dat een van hen een sexy, ongenaakbare cabaretdanseres kan verleiden. Als de uitverkoren Romeo echter wordt overgeplaatst naar Alaska, neemt Tulsa zijn plaats in om het hart van de danseres te doen smelten, de weddenschap te winnen en de droom doen uitkomen. Hij is er helemaal klaar voor maar heeft er niet op gerekend dat hij verliefd wordt.

2. PARADISE, HAWAIIAN STYLE (1966) – 22 augustus
In Paradise, Hawaiian style, vliegt Elvis door de lucht over het paradijselijke eiland Kauai. Hij is een partner in een helikoptercharter bedrijf. Romantiek hangt voor de King natuurlijk in de lucht…. maar zijn zaak staat op het randje van faillissement. Als er wordt gedreigd om de vergunning van zijn partner in te trekken, kan hij waarschijnlijk zijn bezittingen gedag zeggen.

3. BLUE HAWAII (1961) – 29 augustus
De voormalige soldaat Chad Gates keert huiswaarts naar een land van zon, strand en zee. Zijn moeder wil dat hij voor zijn vaders ananasbedrijf gaat werken, maar Chad voelt er veel meer voor op het strand rond te hangen en serenades aan de Wahini’s te brengen. Toch krijgt hij een baantje als gids in het VVV – kantoor van zijn vriendin, waar hij al direct de opdracht krijgt een groepje leuke meisjesstudenten te begeleiden. Chad staat avontuur, problemen en hula –liedjes te wachten als hij de exotische plekjes van de prachtigste stranden van Hawaï verkent en ‘Aloha’ zegt tegen de romantiek van het eiland.

4. KING CREOLE (1958) – 5 september
De hardwerkende maar opstandige student Danny Fisher staat op het punt de school af te maken als hij in een vechtpartij terechtkomt die hem zijn diploma kost. Zijn vader wil dat hij op school blijft, maar Danny heeft grotere ambities als nachtclubzanger. Om het allemaal nog moeilijker te maken, komt hij in contact met een plaatselijke onderwereldbaas en diens verleidelijke handlangster. Beiden hebben gevaarlijke plannen voor Danny in petto. In de Big Easy is het leven alles behalve Easy.

5. GIRLS! GIRLS! GIRLS! (1962) – 12 september
Elvis werkt als schipper op een boot en krijgt van alle kanten aandacht van de mooiste vrouwen. Hij heeft niet alleen aandacht voor het vrouwelijk schoon maar ook voor een prachtige boot. Het prijskaartje van de boot is 10000 dollar. Dat betekent dat Elvis zo’n 9999 dollar te kort komt.

6. FUN IN ACAPULCO (1963) – 19 september
In Fun in Acapulco gaat Elvis naar de zuidgrens waar hij wordt ontslagen als bootsmaat, aangenomen wordt als strandwacht en zanger, bewonderd door de lokale schoonheden en geïnspireerd om van een 45-meter hoge rots af te springen. Anders gezegd: hij overwint hoogtevrees in spectaculaire kleding.

7. EASY COME, EASY GO (1967) – 26 september
Elvis duikt naar dollars in Easy Come, Easy Go. Op zijn laatste dag bij de Navy, ontdekt kikvorsman Elvis een gezonken schatschip. Op zijn eerste dag als burger, begint Elvis aan zijn nieuwe baan als zelfstandig schatjager! Fans zullen ook genieten van deze schatten: swingen rockliedjes, romantiek met een go-go danseres, onderwater actie, en de King als een menselijke krakeling op een te gek yogafeest in de jaren ’60.

8. ROUSTABOUT (1964) – 3 oktober
Elvis is een stoere motorrijder die wordt aangenomen als boerenknecht. In eerste instantie is hij alleen goed voor zijn spieren en een afleiding voor de plattelandsmeisjes. Maar dan neemt hij een gitaar ter hand en krijgt hij het Midwesten aan het dansen. Het lijkt er op dat deze talentvolle stoere jongen precies is wat de goedaardige eigenaresse (Barbara Stanwyck) nodig heeft om haar reisshow van het faillissement te redden.

 

Praktisch

Ik koop TeVe-Blad in de winkel

Elke week kan je de dvd’s in de krantenwinkels en supermarkten vinden bij TeVe-Blad, voor maar €4.90 extra. Een exemplaar gemist? Bestel deze na bij je persverkoper met de nabestelbon in TeVe-Blad!

 Ik ben abonnee

Als abonnee krijg je een brief op 14 augustus met de overschrijvingsgegevens.  Als abonnee hoef je niet te sparen en kan je de ultieme Evlis filmcollectie in één keer in huis halen. Bovendien is de verzending GRATIS!  Je betaalt  slechts 39 euro in plaats van 80 euro!